mosebackeVill du vara med att förändra och förbättra det politiska systemet? Har du funderingar kring hur livet på Södermalm kan förbättras? Vi startar nu ett upprop för att komma i kontakt med fler som vill bli medlemmar och hjälpa oss under valet.

Katarinaföreningen i moderaterna har länge varit en aktiv kraft i arbetet för en mer frihetlig politik. Vi står för frihet under ansvar – en ickesocialistik politik där medkännande och solidaritet verkligen betyder något.

Nu stundar snart ett val. Du och jag kommer att kunna påverka hur vi och våra barn ska leva under de kommande åren. Arbete eller bidrag – Tillväxt eller stagnation, trygghet eller otrygghet.

Idag tar vi första initiativet till ett mer långsiktigt arbete. Vi vill bjuda in dig till att arbeta politiskt och sprida det moderata budskapet. Alla kan inte göra allt men kanske kan just du göra något för att bidra till en valvinst 2014.

Vill du vara med oss i det arbetet – Tveka inte att ta kontakt med oss eller någon på vårt centrala kansli. Då får du verktygen att bilda opinion inför valet.